The New Warren Shire Council Chambers Design

I am proud to present my first commercial project as B Creative.

We are taking the existing Council building and extending and redesigning it's street front. The extension needs to be set-back from the street front due to existing site constraints. A new Community Space is to be built for the use of the community. New offices, meeting rooms and amenities are also built into the extension.

It presented itself as an interesting challenge. How do we extend a mid-1900s office building without making it look like an obvious ad-on, whilst respecting its history and use and staying within the budget?

I thank the Shire for this incredible opportunity.  They are such an easy going council with innovative ideas and I am honoured to be designing such an iconic building for them and this wonderful town.